joi, 1 ianuarie 2009

Iti multumesc..


Iti multumesc.
Pentru ca te-ai nascut.Pentru ca te-am tinut in brate chiar daca si eu,la randul meu,abia invatasem sa vorbesc in propozitii.
Iti multumesc pentru milioanele de dati cand te-am urat pentru ca ti-ai luat o papusa noua sau pentru ca ai mancat o corcodusa in plus.
Iti multumesc pentru ca m-ai ascultat cand ti-am spus,pe la 7 ani,ca ma indragostisem de prietenul vecinei noastre chiar daca pe moment nu am inteles de ce a doua zi stia toata lumea.
Iti multumesc pentru Pepsi-ul care a explodat in mijlocul strazii pe hainele noastre abia cumparate.
Iti multumesc pentru ca,atunci ne intorceam de la cumparaturi ma lasai sa car plasa pana in faţa portii inainte sa o iei tu aratand epuizata si zambind atunci cand lumea incepea sa urle la mine pentru ca te las pe tine sa o cari tot drumul.
Iti multumesc pentru amestecurile de sapunuri pe care le inventam in timp ce eu faceam baie si pentru sarmalele din frunze de liliac si noroi.
Iti multumesc pentru toate certurile banale dar care insa ne faceau sa nu mai vorbim cateva saptamani.
Iti multumesc pentru ca ai crescut odata cu mine.
Iti multumesc chiar si pentru ca ai plecat,pentru ca nu am idee din ce motiv,distanta a parut sa ne apropie.
Iti multumesc pentru ca ai stiut,mai bine decat oricine daca atunci cand eram trista aveam nevoie sa ma faci sa rad sau doar sa ma asculti.
Iti multumesc pentru momentele noastre ciudate si deprimante pe parchet si pentru paharele de sampanie care ne-au facut sa supravietuim revelionului zambind.
Iti multumesc pentru ca reusesti sa treci peste toate schimbarile mele de dispozitie,si nu stiu cum..reusesti sa tii pasul cu ele.
Iti multumesc pentru ca,atunci cand am stranutat ieri,ai spus ca tu ai fost.:D
Iti multumesc pentru ca stai in secunda asta in capatul celalalt al patului,asteptand bosumflata sa termin de scris ca sa te bag si pe tine in seama.

Iti multumesc pentru ca esti tu si pentru ca,in acelasi timp esti o parte din mine.
Iti multumesc pentru ca te iubesc.
Ah..si in caz ca nu ti-ai dat seama inca...da,bia,despre tine e vorba;))

2 comentarii:

Cecilia. spunea...

fain... :x

ma bucur ca ink mai exista persoane care stiu sa aprecieze prietenia si toate momentele petrecute impreuna cu cel/cea mai bun/a. pana si momentele in care abia va vorbiti.
iar eu va multumesc voua pentru asta. :)

LuiZZa spunea...

Pana sa termin de citit credeam ca e pentru Raluca :D