sâmbătă, 2 octombrie 2010

Impresii.

Ea: Cand ma trezesc raman pentru cateva minute cu ochii inchisi,inspirandu-i mirosul de mere verzi si tutun.
El: Cand ma trezesc ea se preface ca doarme. Stiu asta dupa ritmul neregulat al respiratiei. E ca si cum vrea sa amane sa ma vada.Nu ma mai iubeste, imi e clar.
Ea: E ca si cum prezenta lui ma invaluie intr-un mod unic, in fiecare zi si imi petrec diminetile lasandu-l sa-mi patrunda in pori. Il iubesc, asta e adevarul.

El: Ii aduc cafeaua in pat, la 6.30 fix. E 3 in 1.N-avem bani de altceva.
Ea: Imi aduce cafeaua. Stie ca 3 in 1 e preferata mea si o cumpara intotdeauna. Uneori pune o lingurita de caramel..dar nu o face prea des, probabil ca sa ma surprinda. Iubesc faptul ca nu stiu niciodata ce imi rezerva cafeaua de maine.
El: Si uneori se trezeste sa-mi zica "Azi n-ai pus caramel". La dracu, n-am intotdeauna bani de caramel. Si zambeste mereu, sarcastic si exasperant.

Ea: In ultimul timp am avut o perioada foarte grea la munca, cu proiectul din iunie si toate celelalte. Nu vreau sa imi aduc problemele acasa asa ca nu ma plang. Nu ma plang si nu inventez migrene.
El: In ultimul timp ajunge din ce in ce mai tarziu acasa. Nu ii cer explicatii pentru ca mi-e scarba s-o aud mintindu-ma.
Ea: Petrec mai putin timp cu el, asta e adevarat si totusi in orele suplimentare nu fac decat sa-mi imaginez cum va fi cand voi ajunge acasa si ii voi saruta umerii si ceafa si lobul urechii.
El: Cand se intoarce, aproape de fiecare data ajungem in pat. Se simte vinovata ca ma inseala,banuiesc.

El: O sa fiu sincer...inca o iubesc. O iubesc atat de mult incat ii cred fiecare minciuna..sau cel putin ma prefac. Ignoranta ma face fericit. De fapt, nu e atat de greu. Minte destul de bine.
Poftim?!? V-a spus si ca sunt paranoic, nu? Mda, ma asteptam.
Ea: De ce va uitati asa la mine? Ah,banuiesc ca asta inseamna ca l-ati cunoscut pe paranoicul meu sot. Mda,adica...eu il iubesc, stiti doar. Credeti ce vreti.

Niciun comentariu: